Răzvan Lucescu: "Mutu trebuia să aibă experienţa de a nu ajunge în situaţia de acum"

Răzvan Lucescu a acordat un amplu interviu cotidianului italian "Corriere dello Sport", în care a vorbit printre altele şi despre situaţia atacantului Fiorentinei, Adrian Mutu. Selecţionerul naţionalei e de părere că Mutu ar fi trebuit să aibă experienţa necesară pentru a nu ajunge în situaţia în care se află acum.

"I s-a întâmplat ceva rău. El se afla într-un moment foarte bun, vorbim despre un jucător foarte puternic. Însă trebuia să aibă experienţa de a nu ajunge în această situaţie. Nu vreau să vorbesc despre suspendare: în România se ştie că nu discut despre Mutu, deja am făcut o excepţie", a spus Lucescu, pentru presa italiană.

Mutu, descoperit dopat la două controale antidoping efectuate în Italia în cursul lunii ianuarie, e în acest moment suspendat temporar, însă un verdict în cazul său va fi aflat la sfârşitul acestei luni. În funcţie de optica judecătorilor vis-a-vis de cazul internaţionalului român, care ar putea fi considerat recidivist după suspendarea pentru cocaină din Anglia, Mutu riscă o suspendare între trei luni şi patru ani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com