Fanii ii umplu casuta postala "Briliantului"

Adrian Mutu a fost pentru două zile în ţară, el întorcându-se în cursul zilei de ieri la Firenze. S-a întâlnit în Bucureşti cu părinţii, dar şi cu prietenii apropiaţi. De altfel, de când este suspendat în cazul „Sibutramina”, Adi primeşte zilnic de la fanii săi, la vila din Florenţa, 20-30 de scrisori de încurajare.

Vineri, şi nu duminică, Adi a sosit în ţară pentru prima dată de la izbucnirea scandalului “Sibutramina”. Fotbalistul a dorit să se vadă cu cei apropiaţi, îndeosebi cu tatăl său, pe care nu-l văzuse de ceva timp. A petrecut alături de cei dragi, duminică seară, la Snagov, luând masa la un restaurant din zonă. Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost doi dintre invitaţii lui Mutu. Fotbalistul nu l-a uitat pe micuţul familiei Reghecampf, căruia i-a adus jucării şi dulciuri din Italia.

Frigul a ţinut-o pe Consuelo la Firenze
Deşi Adi a dorit să fie însoţit în această “escapadă” de soţia lui, Consuelo, acest lucru nu s-a întâmplat. Ea a invocat drept motiv frigul de la noi. Fotbalistul nu a insistat prea mult, înţelegând-o pe capricioasa lui soţie. În schimb, i-a promis lui Adi că la vară vor veni împreună pentru o vacanţă de o săptămână.

Încurajat prin scrisori
De când nu mai poate juca, Mutu e plăcut surprins în fiecare zi de tifosii Fiorentinei. Cum aceştia nu prea au şansa de a se întâlni cu fotbalistul, ei apelează la o metodă clasică prin care îl încurajează pe atacant. Astfel, ei îi pun scrisorile direct în cutia poştală din faţa vilei din Firenze. În aceste epistole, îl încurajează şi îşi exprimă dorinţa ca “Briliantul” să revină cât mai repede în echipa lui Prandelli, ei simţindu-i lipsa. Zilnic, Mutu primeşte în jur de 30 de scrisori, după cum ne-au spus cei apropiaţi lui.

“Adi este optimist, nici nu se gândeşte să fie considerat recidivist. Probabil va fi catologată drept neglijenţă ceea ce a făcut. Şi-a pregătit foarte bine apărarea pentru joi.”- Ana Maria Prodan

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com