Adrian Mutu va fi judecat ca recidivist! Riscă doi ani suspendare!

Procurorul antidoping Ettore Tori sugerează că "Briliantul" va fi judecat cu circumstanţe agravante în "dosarul Sibutramina".



Lui Mutu i se pregăteşte o suspendare pe termen lung! Alarma lansată de "Gazzetta dello Sport" joia trecută e confirmată chiar de procurorul-şef antidoping. Potrivit site-ului calcionews24.com, Ettore Torri, care l-a şi audiat pe jucător la sediul CONI din Roma, l-a avertizat pe atacantul Fiorentinei: "Vom analiza aprofundat dosarul şi toate documentele, inclusiv cele din primul caz de doping, de la Chelsea. Teoretic, fotbalistul a fost depistat pozitiv a doua oară şi asta e o circumstanţă agravantă".
Aceeaşi sursă trage şi concluzia: "Dacă ipoteza va fi confirmată, Mutu riscă doi ani de suspendare. Unul pentru recidivă şi încă unul pentru că n-a anunţat medicul clubului că a luat pastile de slăbit".
"Nu vreau să comentez declaraţia unui expert. Noi aşteptăm verdictul şi rămînem optimişti" - Ioan Becali

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com