Mutu a aterizat în România!

Adrian Mutu şi-a făcut o apariţie surpriză, azi, în ţară, şi a fost preluat de către Ana Maria Prodan şi de soţul acesteia.


Internaţionalul român va rămâne două zile în România, timp în care are de gând să-şi revadă parinţii, dar şi pe prietenii apropiaţi. Adrian Mutu a ajuns astăzi în ţară, fiind întâmpinat de către Ana Maria Prodan, de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, dar şi de doi prieteni comuni.

Aceştia au descins imediat la restaurantul Aquarium, acolo unde au luat masa. După aproximativ două ore, au schimbat locaţia, ajungând la un alt retaurant, La Medusa, localul lui Dumitru Tudor, zis Ciorbă. Mutu este în aşteptarea unei decizii privind "scandalul sibutramina", în care a fost implicat.

"Am venit pentru două zile să-mi văd familia, dar şi pe prietenii mei. Aştept decizia, mai mult nu comentez, nu are rost", au fost cuvintele fotbalistului Fiorentinei. Mutu are de gând să dea, mâine, o fugă şi la Piteşti, acolo unde îl aşteaptă prietenii din copilărie.




Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com