"Bine că n-au cerut 4 ani de suspendare! Mutu ar putea juca la începutul sezonului viitor!"

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că procuratura CONI nu îl consideră pe atacantul Adrian Mutu recidivist dacă a cerut o suspendare de un an, fiind de părere că fotbalistul ar putea scăpa cu o pedeapsă de numai şase luni.



"Este bine până la urmă că Procuratura a cerut doar un an de suspendare. Este normal să ceară mai mult ca să aibă de unde să scadă când va fi judecat. Nu cred că Mutu este considerat recidivist dacă au cerut doar un an de suspendare. Bine că n-au cerut patru ani sau doi ani, atunci era grav. Un an de zile este mult, nu cred că va fi suspendat atât. Cred că pedeapsa se va reduce la jumătate, adică la şase luni şi a trecut deja ceva timp de când a fost suspendat. Practic, s-ar putea ca Mutu să joace de la începutul sezonului viitor", a spus Gheorghe Popescu.
Procuratura antidoping CONI a dispus, miercuri, trimiterea cazului jucătorului echipei Fiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină, către Tribunalul Naţional Antidoping, cu propunere de suspendare pe o perioadă de un an, informează CONI.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com