"Sunt lasi cei care il cred un drogat"

Alături de Adrian Mutu, în momentul acesta dificil al carierei, vine, astăzi, Alina Dumitru. Singura campioană olimpică la judo din ţara nostră crede că Adi trebuia să fie atent ce medicamente ia după cazul Chelsea. Însă omul este predispus greşelii, iar aceasta se iartă dacă fotbalistul va avea o apărare bună în faţa instanţei. Alina ne-a spus că şi în sportul practicat de ea apar cazuri de doping, însă nu la o scară atât de mare ca în fotbal.

“Mutu a greşit, este evident. Însă sper ca la judecarea cazului să se ţină cont de ce scria pe acea cutie de medicamente”, a declarat, pentru “ring”, Alina Dumitru. Sportiva s-a arătat surprinsă de oamenii care îl atacă pe Mutu şi îl cataloghează drept un drogat.

“Mutu rămâne Mutu, naţionala are nevoie de el, este un jucător care poate decide singur un meci. Cei care îl cataloghează drept «drogat» sunt nişte laşi”, ne-a mai spus judoka

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com