Fiul lui Adrian Mutu, protejat de asaltul media

Situatia dramatica prin care trece starul nationalei si al Fiorentinei, Adrian Mutu, se rasfringe si asupra apropiatilor sai. Inevitabil, foarte marcat de acest caz este fiul jucatorului din prima casatorie a acestuia, Mario Mutu. Cu toate acestea, familia micutului incearca prin toate mijloacele sa-l tina pe pusti departe de agitatia creata de acest caz.
Scandalul de dopaj in care este implicat Adrian Mutu este departe de a se fi incheiat. Saptamina trecuta, jucatorul Fiorentinei a fost audiat la Roma de catre procurorul antidoping, iar verdictul este asteptat sa apara peste doua saptamini. Asa cum era firesc, situ­atia prin care trece Mutu a creat o ade va ra ta isterie in mass-me­dia.

De mai multa vreme, mem brii familiei Mutu, in speta parintii jucatorului, Spiridon si Rodica Mutu, s-au ferit sa mai acorde declaratii presei. De asemenea, nici fosta sotie a atacantului, ac­tri ta Alexandra Dinu, nu a dorit sa faca niciun comentariu legat de cazul de dopaj in care a fost implicat Adrian. Din surse apropiate Alexandrei Dinu, aceasta nu a purtat nicio discutie pe tema acestui scandal cu fostul ei sot, singura tema pe care cei doi o abordeaza atunci cind vorbesc la telefon fiind legata de sanatatea si de educatia fiului lor, Mario. De altfel, micutul este protejat cu strictete de mama sa si de ceilalti membri ai familiei de avalansa media creata de acest scandal. Potrivit surselor noastre, chiar daca urmareste stirile sportive, Mario nu numai ca nu primeste alte detalii din partea apropiatilor sai, ba mai mult, acestia se straduiesc sa-i „traduca“ informatiile respective in asa fel incit copilul este convins ca problemele tatalui sau sint minore si se vor rezolva rapid.


Familia jucatorului se abtine de la comentarii
Dupa audierea de saptamina trecuta, familia jucatorului se abtine, in continuare, de la orice comentarii. Potrivit Anei Maria Prodan, o apropiata a lui Adrian Mutu, parintii atacantului Fiorentinei nu mai discuta cu presa dintr-un motiv foarte simplu. „Rodica si Spiridon Mutu au renuntat sa faca orice fel de declaratii, pentru a nu le fi rastalmacite vorbele, asa cum s-a intimplat in citeva rinduri. Si mie mi-e teama sa vorbesc prea mult, sa nu patesc acelasi lucru. Si eu, si sotul meu, Laurentiu, vorbim zilnic cu Adi si cred ca starea lui psihica este buna. Toti il sustinem si eu cred ca pedeapsa nu va fi aspra, pentru ca nu poate fi vorba despre o recidiva“, ne-a precizat Ana Maria Prodan, cea care, in treacat fie spus, are motive de bucurie deoarece luni isi va lansa primul album cu muzica populara, impreuna cu mama sa, celebra interpreta Ionela Prodan.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com