"Se exagereaza uneori cu doppingul"

Alături de Adrian Mutu, în momentul acesta dificil din carieră vine şi Marian Drăgulescu. Unul dintre cei mai titraţi gimnaşti români, „Marocanul” consideră că fotbalistul are o parte de vină, însă greşeala lui trebuie judecată cu maximum de responsabilitate.

„Adrian nu trebuia să ia acele pastile fără să consulte medicul. Asta e greşeala lui. Însă, de aici şi până la a se crede că a vrut să-şi îmbunătăţească performanţele sportive e cale lungă. Să ne aducem aminte şi de cazul Andreei Răducan. O simplă pastilă pentru răceală a fost considerată doping. Eu cred că se exagerează un pic. Îi condamn ferm pe cei care vor să păcălească sportul, dar nu pot fi de acord cu acuzarea celor care nu au avut această intenţie. Sper ca Adrian să revină cât mai repede”, a declarat, pentru „ring”, Drăgulescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com