Libertatea: Nepotul lui Consuelo, la FC Snagov

Divizionara secundă FC Snagov a realizat un transfer “bombă”. Dominicanul Michail Perez (19 ani), nepot al soţiei lui Adrian Mutu, Consuelo, a fost adus la divizionara secundă condusă de Ana Maria Prodan şi antrenată de soţul sexy-impresarei, Laurenţiu Reghecampf.


Jucătorul e “bine legat” şi, asemenea dinamovistului Marius Niculae, a făcut judo înainte să se apuce de fotbal. În minivacanţa din România, din weekend, Adi Mutu a încercat să rezolve transferul lui Michail, băiatul unei verişoare primare a lui Consuelo, la FC Snagov. Preşedintele echipei, Ana Maria Prodan, îl cunoaşte pe fotbalist, care a mai fost legitimat la o echipă din SUA, şi este convinsă că îi poate călca pe urme “Briliantului”, mai ales că evoluează pe acelaşi post, mijlocaş în spatele vârfurilor.
“E un jucător bun, are calităţi similare cu ale lui Mutu. Se antrenează de câteva luni cu noi şi va fi în curând legitimat. Eu am mare încredere în el”, a explicat Ana Maria. Până să ajungă la nivelul lui Mutu, Michail, care e cetăţean american, pare să aibă acelaşi profil cu al dinamovistului Marius Niculae.
Mutu a plecat cu taxi-avionul în Italia
Ieri dimineaţă, Adrian Mutu a decolat de pe Aeroportul Băneasa spre Italia. Starul Fiorentinei a avut la dispoziţie un avion cu patru locuri, de ultimă generaţie, pus la dispoziţie de compania de taximetre aeriene AeroTaxi. Oana Roman a avut grijă personal ca fotbalistul să beneficieze de cele mai bune condiţii de transport. Altfel, avocaţii săi le vor prezenta, mâine, procurorilor antidoping ai CONI, rezultatele analizelor efectuate asupra “Capsulei de slăbit”, care demonstrează că pilula respectivă nu conţine substanţe care să îmbunătăţească performanţele sportive.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com