" E o victima a exagerarilor forurilor antidoping"

Pe Toni Grecu îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze. Dar când am discutat despre cazul lui Adrian Mutu, a devenit brusc serios. „Emblema” grupului Divertis consideră că, în ciuda imaginii de „băiat obraznic” pe care şi-a creat-o, de această dată, piteşteanul este doar o victimă colaterală a rigorilor exagerate ale forurilor antidoping.


„Mutu a lăsat impresia că e predispus greşelii, mai ales după «episodul» Chelsea. Însă acum nu-l consider vinovat. Comisiile mondiale antidoping duc o luptă acerbă cu acest fenomen şi de multe ori exagerează. Se dorea să se dea un nou exemplu de «Aşa, nu!», şi Mutu a fost acuzat deşi a luat o banală pastilă. Nu-l cred vinovat şi sper să revină imediat pe gazon. E greu, deja este afectat, stă pe tuşă de atâta timp, iar asta e cumplit pentru un sportiv, şi pe plan fizic, şi psihic”, a precizat Grecu, pentru „ring”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com