Adi Mutu are casă de 380.000 €

Venit in weekend in ţară, Adrian Mutu (31 de ani) a văzut şi cum au decurs lucrările de renovare la apartamentul, evaluat, cu tot cu modificări, la 380.000 de euro, pe care îl deţine în apropierea stadionului Dinamo. “Briliantul” va mai investi o sumă importantă şi în mobilarea casei.


Apartamentul fotbalistului face parte din proiectul Central Residential Park, fiind unul dintre cele 430 ale complexului rezidenţial situat pe Şoseaua Ştefan cel Mare.
Are patru camere, trei băi şi două balcoane, suprafaţa totală fiind de 160 mp. Mutu a făcut achiziţia în urmă cu patru ani, iar acum, după renovare, experţii imobiliari au evaluat casa la 380.000 de euro. Adi, alături de ceilalţi locatari, beneficiază de un parc privat de 14.000 mp, de parcare subterană, de club de fitness şi spa şi de acces monitorizat.
“Achiziţiile au fost închise în septembrie 2007, iar complexul a fost dat în funcţiune în noiembrie 2008. Preţul de vânzare a fost 2.000 de euro, plus TVA, pe metru pătrat”, ne-a declarat Florin Suicescu, membru al Consiliului de Administraţie al NIRO Investment Group.
Surse din anturajul “Briliantului” ne-au dezvăluit că acesta a vizitat apartamentul duminică dimineaţă şi s-a arătat foarte mulţumit de noul design al imobilului. Fotbalistul a angajat o echipă de specialişti în reamenajări şi va scoate alţi bani din buzunar pentru mobilă. Atacantul s-a întors în Italia duminică seara, după ce a cinat alături de familie în localul La Medusa.


Vecin cu Neaga şi cu Kiriţă
Complexul Central Residential Park e unul dintre cele mai mari din Capitală. Acesta e situat în apropierea Parcului Circului şi e preferatul oamenilor cu bani. Mutu l-a convins pe fostul coechipier de la FC Argeş, Adrian Neaga, să-şi ia un apartament aici, cei doi fiind vecini şi cu fostul dinamovist Giani Kiriţă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com