Mutu - Paste de mii de euro la Marbella

Aşteptarea este din ce în ce mai grea pentru Adrian Mutu până la aflarea verdictului în cazul său de dopaj ce va fi dat, se pare, imediat după Sărbătorile de Paşte. Până la aflarea deciziei, Mutu şi-a programat un miniconcediu cu soţia în superba staţiune spaniolă Marbella, alături de prietenii Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Marbella este destinaţia aleasă pentru Sfintele Sărbători de Paşte pentru cuplurile Adrian şi Consuelo Mutu şi Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Cele două familii au ales cel mai tare hotel din însoria şi luxoasa staţiune andaluză, Puente Romano, unde, în perioada Paştelui, care în acest an catolicii şi ortodocşii îl vor sărbători în aceeaşi zi, se înregistrează temperaturi de peste 23 de grade Celsius. Ideea i-a aparţinut lui Adi Mutu, care-şi doreşte câteva zile de relaxare după stresul prin care a trecut în ultima perioadă. “Briliantul” este cel care a ales hotelul, unul exclusivist şi extrem de scump.
Hotelul preferat al lui Liz Taylor
La Puente Romano au locuit, de-a lungul timpului, celebrităţi precum Elizabeth Taylor, Sean Connery şi Antonio Banderas, cei trei poposind în mai multe rânduri în acest hotel. Numai pentru o noapte de cazare, cele două cupluri vor plăti câte 500 de euro de căciulă. Dacă Adi şi Consuelo Mutu au mai petrecut Sărbătorile de Paşte pe alte meleaguri, Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt pentru prima dată departe de casă.
“Reghe” face drob de miel
Cum Adrian Mutu n-ar avea de unde să mănânce ca tot românul de Paşte, cel care se va ocupa special de meniu este Laurenţiu Reghecampf. Fostul fotbalist, recunoscut pentru priceperea sa în arta culinară, va trece la bucătărie în zilele dinaintea plecării şi va pregăti drob de miel, ouă roşii, cozonac, pască şi alte bucate tradiţionale special pentru familia Mutu.

Se aşteaptă recomandarea
Avocatul lui Adrian Mutu, Nino D'Avirro, a declarat, pentru cotidianul “La Nazione”, că se aşteaptă decizia procurorului federal în cazul “sibutramina”, acesta urmând să recomande sancţiunea pentru fotbalistul Fiorentinei.
“Suntem în aşteptarea recomandării procurorului federal. Odată cu recomandarea acestuia se va stabili ziua audienţei, iar apoi se dă sentinţa. În anumite cazuri se anunţă sancţiunea pe care a recomandat-o procurorul federal, dar momentan suntem în aşteptare”, a spus avocatul D'Avirro. Presa italiană a anunţat că verdictul va fi dat imediat după Paşte ori cel târziu până la finalul lunii aprilie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com