Mutu: «Nimeni nu scapă de răzbunare»

Cu sufletul la gură, în aşteptarea deciziei Comitetul Olimpic Naţional din Italia (CONI) în cazul “sibutamina”, care i-ar putea afecta cariera fotbalistică, Adrian Mutu (31 de ani) şi-a postat pe contul de messenger o maximă care exprimă exact sentimentele pe care le trăieşte.


În faţa celui mai tensionat moment din cariera sa, Adi Mutu le transmite, indirect, un mesaj celor care l-au criticat. Deşi e încrezător înainte de pronunţarea deciziei Tribunalului Naţional al CONI, atacantul nu-i uită pe cei care l-au condamnat şi care l-au criticat pe nedrept. Dovadă e statusul postat pe contul personal de messenger: “Few escape justice... none escape vengeance”, care se traduce: “Câţiva scapă de justiţie... nimeni nu scapă de răzbunare”.
Inspirat de filmul «Edge of Darkness»
Maxima folosită de atacant vine în urma materialului cu acelaşi titlu, postat pe site-ul fwix.com. Articolul face referire la filmul “Edge of Darkness”. Eroul, Thomas Craven, e un detectiv a cărui fiică este ucisă. El îşi dă seama că moartea ei e doar o piesă a unui puzzle şi trebuie să descopere cine stă în spatele crimei.
Şi-a schimbat mottoul şi după decizia TAS
După şocul provocat de hotărârea TAS, care l-a condamnat să plătească despăgubiri de 17.173.990 de euro către Chelsea, Mutu şi-a schimbat mottoul de pe pagina de hi5. Un îndemn oarecum nostalgic a înlocuit o zicală cinică: “Lasă-i să te urască până când le va fi frică de tine”, atribuită controversatului împărat roman Caligula, care exprimă, în egală măsură, aroganţă şi cinism, a fost înlocuită cu: “Zâmbeşte pentru persoana care plânge pentru tine, luptă pentru persoana care te protejează”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com