„Ar fi pacat sa-si incheie cariera astfel!”

Medaliat cu aur la Olimpiada de la Los Angeles, Nicu Vlad a fost unul dintre cei mai prestigioşi sportivi ai României. Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Haltere crede că Mutu poartă o parte de vină, pentru că nu a fost precaut, dar speră ca traseul lui fotbalistic să nu se oprească aici.

„Prezenţa substanţei respective în corpul lui Mutu nu poate fi pusă la îndoială. E posibil ca el să o fi luat din dorinţa de a slăbi, dar pot exista şi o mulţime de alte conjucturi care au dus la prezenţa sibutraminei. Ştiu un caz al unui atlet din Rusia care s-a certat cu iubita lui, iar aceasta, de supărare, i-a strecurat o substanţă în băutură. Sportivul a mers la concurs şi a ieşit pozitiv la controlul antidoping. A primit doi ani. Sper ca Adi să fie judecat cu maximă responsabilitate, ar fi păcat să-şi încheie cariera acum şi în acest fel”, a precizat Nicu Vlad pentru „ring”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com