Mutu: "Aştept decizia"

Adrian Mutu a venit pentru două zile în România. Mutu a fost aşteptat la aeroport de Ana Maria Prodan şi Laurentiu Reghecampf.

Internaţionalul român Adrian Mutu, atacantul echipei de fotbal Fiorentina, a dat o fugă în ţară. Mutu a ajuns aseară la Bucureşti, iar astăzi e la Piteşti, unde îşi vizitează părinţii. "Am venit pentru două zile să-mi văd familia şi prietenii. Aştept decizia, mai mult nu comentez, nu are rost", a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu a fost audiat pe 3 martie de procuroul antidoping al Comitetul Olimpic Italian timp de aproape o oră şi jumătate, fotbalistul român fiind însoţit de avocaţii Antonio D'Avirro şi Michele Ducci la audieri. Conform ziarului Corriere Fiorentino, Adrian Mutu va afla verdictul în cazul său la finalul lunii aprilie.

Scandalul de dopaj în cazul lui Adrian Mutu, al doilea în cariera românului, a izbucnit la 28 ianuarie, când Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunţat că atacantul Fiorentinei a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei. La numai 24 de ore, CONI a informat că este pozitiv şi rezultatul testului efectuat de Mutu după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, care a avut loc în 20 ianuarie.
Mutu a fost suspendat provizoriu de către CONI, iar atacantul român a renunţat să ceară analiza probelor B.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com