.... Mutu îl antrenează pe Jovetici!

Surpriză la antrenamentele Fiorentinei. Adrian Mutu s-a transformat în fundaş lateral, şi nu din cauza pastilelor de slăbit conţinînd sibutramină, care îi pot atrage o suspendare între 3 luni şi 2 ani! Atacantul viola se sacrifică pentru a-l ajuta pe bunul său prieten Stevan Jovetici, pe care vrea să-l pregătească în cazul în care absenţa sa va fi de lungă durată.

"Intoarce-te repede şi demarează spre careu. Schimbă direcţia. Rapid, rapid", rapid", sînt indicaţiile date muntenegreanului, care are în Mutu un profesor personal de lux. Acest episod nu face decît să confirme legătura puternică existentă între cei doi, dovadă şi gestul făcut de Jovetici în meciul de la Cagliari, primul după ce românul a fost prins dopat, arătînd un tricou cu dedicaţie specială după un gol reuşit de muntenegrean.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com