Adrian, e geloasă Consuelo?

Adrian Mutu (31 de ani) a postat pe Facebook un citat celebru, care trimite cu gândul la apariţia unor probleme în căsnicia sa. E vorba despre o replică pe care Desdemona, nevasta bănuită de infidelitate, i-o dă soţului orbit de gelozie, Othello, care o va omorî, după care se va sinucide. Pasajul respectiv face parte din cunoscuta piesă de teatru “Othello”, a lui Shakespeare.


Citatul pe care Adi Mutu l-a postat luni pe pagina personală de pe site-ul de socializare Facebook poate da naştere bănuielii că relaţia atacantului Fiorentinei cu soţia sa, Consuelo (32 de ani), scârţâie. “Înţeleg furia din vorbele tale, dar nu îţi înţeleg vorbele” este replica pe care Desdemona i-o dă soţului său, Othello, care o acuzase pe nedrept că l-ar fi înşelat în tragedia “Othello”, a cunoscutului dramaturg englez William Shakespeare. Pentru că nu a crezut în nevinovăţia soţiei, Othello o va omorî în finalul piesei, după care se va sinucide.

S-a inspirat din piesa «Othello»

Astfel, se poate presupune că “Briliantul” e bănuit de Consuelo de infidelitate. Întâmplător sau nu, Mutu a fost implicat, relativ recent, într-un scandal cu tentă sexuală. Anul trecut, înaintea meciului Serbia - România, Adi a petrecut o noapte la restaurant în compania a două femei din showbizz- ul autohton, fiind surprins de fotoreporterii Libertăţii. Chiar dacă “Briliantul” a declarat atunci că soţia nu s-a supărat pe el, citatul postat pe Facebook lasă loc unui semn de întrebare.

«Briliantul» şi Bianca, împreună la un hotel din Bucureşti!

Adi Mutu şi Bianca Drăguşanu s-au văzut din nou, conform revistei Star, zilele trecute, în Hotelul Novotel din Bucureşti. Bianca şi Adi au intrat şi au ieşit separat din clădire, însă unul din prietenii “Briliantului” a condus-o pe blondă la maşină. Tot “Star” susţine că cei doi s-au întâlnit şi în separeul VIP al unui club bucureştean. Zvonurile că Mutu ar avea o relaţie cu vedeta Antenei 1 au apărut în urmă cu câteva luni, atunci când Bianca a postat pe Facebook poze făcute la Florenţa, în restaurantul preferat al lui Adi.


Alexandra Dinu nu il regreta pe Adi

Alexandra Dinu (29 de ani), fosta soţie a lui Adrian Mutu, nu regretă căsnicia de doi ani (2001-2003) cu starul Fiorentinei, care este şi tatăl fiului ei, Mario (7 ani). “Nu regret nimic. Mario e cea mai mare realizare a vieţii mele. Când am decis să devin soţia lui Adrian, a fost vorba despre exuberanţa unei iubiri de tinereţe”,a declarat Alexandra pentru site-ul agentiadepresamondena.com.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com