Mutu se distrează în România

Zi plină pentru Adi Mutu, ieri, la prima vizită în România de la declanşarea cazului de dopaj. După ce s-a întâlnit cu mama sa,"Briliantul" s-a dus împreună cu Ana Maria Prodan şi Reghecampf la restaurantul "Aquarium".

În plin scandal, Adi Mutu caută să se liniştească alături de prieteni şi familie. Jucătorul Fiorentinei a sosit ieri în România pentru a se întâlni cu mama lui, Rodica, dar şi cu sora, Laura.
Întâlnirea dintre cei trei a fost una destul de călduroasă, Adi primind un tort. „Briliantul" nu a zăbovit mult în România şi, cum nu a avut timp să-şi închirieze maşină, a apelat la un şofer autohton.
Laurenţiu Reghecampf, soţul Anei Mariei Prodan, care este prietenă cu atacantul Fiorentinei, a fost cel care l-a ajutat să se deplaseze la întâlnirile programate, una dintre ele fiind la resturantul Aquarium.
Adi părea liniştit, deşi, conform „Giornale della Toscana", şi-ar putea afla sancţiunea la începutul săptămânii viitoare.


Până atunci, joi, avocaţii românului se vor prezenta din nou la Roma cu noi „probe" privind pastilele cu sibutramină.
Mai exact, este vorba despre rezultatele analizelor medicale efectuate de farmacologul Mugelli şi de analistul chimic Pieraccini.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com