Mutu şi Bianca şi-au făcut de cap la hotel

Click! a surprins-o, în urmă cu o săptămână, pe blonda lui Bote la Hotelul Novotel. Conform revistei «Star», acolo a fost şi «Briliantul»
Ce coincidenţă! Adrian Mutu şi Bianca Drăguşanu s-au "nimerit" în acelaşi hotel, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră! Şi ciudăţeniile nu se opresc aici: blonda lui Bote a fost condusă la plecare până în parcare chiar de un amic al fotbalistului, dezvăluie revista "Star".


Sâmbătă, 13 martie, ora 22. Bianca Drăguşanu iese din Hotelul Novotel din Capitală, unde petrecuse mai bine de o oră. La scurt timp, din hotel iese şi fotbalistul Adrian Mutu.
Care este legătura dintre aceste două personaje? Cei doi au fost însoţiţi de aceeaşi persoană, Alin, un apropiat de-al "Briliantului".
Scos din circuitul fotbalistic de scandalul pastilelor de slăbit, Mutu a venit acum două săptămâni în România pentru a-şi petrece weekendul. S-a cazat la Hotelul Howard Johnson.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, "Briliantul" a ieşit din hotel însoţit de câţiva prieteni buni şi a demarat în trombă spre, surpriză, Novotel, unde a ajuns la 19.45. La mai puţin de două ore după el, a sosit şi blonda lui Bote.
Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca, intrând grăbită în hotel. La plecare, blonda a fost condusă până în parcare de prietenul lui Mutu, Alin. Conform revistei "Star", acelaşi Alin părea să fie în relaţii foarte bune cu nepotul lui Consuelo, Michail Perez, venit şi el la hotel împreună cu Mutu.


La puţin timp după ce a plecat Bianca din hotel, fotbalistul a "şters-o" şi el. Să se fi distrat oare Adi cu Bianca preţ de o oră?
Să-l fi trădat blonda pe Bote, chiar în timp ce creatorul de modă transpira la antrenamentele de la "Dansez pentru tine"? Cert este că relaţia dintre Bianca şi Bote scârţâie de mai bine de o lună, de când ei se joacă de-a despărţirea.


Sâmbătă, 13 martie, ora 19.45
Adrian Mutu soseşte la Hotelul Novotel, însoţit de câţiva prieteni
Sâmbătă, 13 martie, ora 22.00
Bianca Drăguşanu iese din Hotelul Novotel, unde a stat o oră. Ea este însoţită de Alin, un amic de-al lui Adi Mutu. Acesta o conduce până în parcare
Sâmbătă, 13 martie,ora 19.55
Alin stă de vorbă cu nepotul lui Consuelo, soţia lui Adi Mutu



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com