Click: Mutu s-a resemnat: stă prin cluburi

Dacă tot a ratat sezonul din cauza scandalului “Sibutramina”, atacantul român a decis să-şi “omoare” timpul prin discoteci. “Briliantul” a fost invitat de Borcea la derby, dar nu poate veni.

Adrian Mutu "moare" de plictiseală. În aşteptarea verdictului de la finele lunii aprilie pentru dosarul "Sibutramina", jucătorul Fiorentinei face naveta Italia-România.


"Briliantul" a venit duminică în ţară, s-a întâlnit cu mama sa, dar şi-a vizitat şi prietenii Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Mutu a părut resemnat în ceea ce priveşte actualul sezon, ştie că este compromis, şi chiar le-a mărturisit apropiaţilor că el caută metode să-şi "omoare" timpul până la aflarea verdictului.

"Asta e, dacă tot nu joc, stau prin cluburi", el-a spus Mutu amicilor.

Şeful lui Dinamo l-a chemat pe "Briliant" la derby-ul de mâine, considerându-l pe acesta un talisman.

Adi nu va putea totuşi onora invitaţia, pentru că în această dimineaţă are programat un zbor spre Italia. Dacă ar fi acceptat să vadă derby-ul "pe viu", Mutu ar fi stat la "oficială", alături de şefii roş-albilor, ca să-l evite pe Gigi Becali, căruia îi datorează şi acum 75.000 de euro, în urma unui împrumut din urmă cu şase ani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com