"Briliantul" s-a transformat în zidar! Vezi cum îi ajută Mutu pe copiii bolnavi din Florenţa!

Atacantul Adrian Mutu, care e suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, a vizitat un apartament pe care Fundaţia Tommasino Baicciotti îl renovează pentru a-l pune la dispoziţie unei familii al cărei copil e tratat la un spital din Florenţa, potrivit fiorentina.it.

"Mutu «zidar» pentru Fundaţia Tommasino Bacciotti. Adrian Mutu a vizitat, vineri, unul dintre apartamentele pe care Fundaţia Tommasino Bacciotti îl renovează pentru a-l pune apoi gratuit la dispoziţia familiilor ce vin la Florenţa pentru a-şi trata copii bolnavi la spitalul Meyer. Munca la apartament merge bine şi este prevăzut ca în luna mai să fi gata pentru a primi prima familie", notează sursa citată, care ilustrează o poză în care atacantul român poartă pe cap o cască de protecţie şi are în mână o unealtă de zidărie.


Potrivit ziarului Il Giornale della Toscana, citat de fiorentinanews.com, datorită succesului acestui program fundaţia în colaborare cu spitalul Meyer a mai luat în custodie alte cinci apartamente pe care le va renova pentru a le pune la dispoziţia altor familii care vin din localităţi din afara Florenţei şi îşi vor trata copiii la clinica Meyer.

În altă ordine de idei, cotidianul La Nazione, notează că gruparea Al Saad (Qatar), care este antrenată de Cosmin Olăroiu, a confirmat dorinţa de a-l transfera pe atacantul român Adrian Mutu în perioada de mercato din această vară. Clubul din Qatar îşi arătase intenţia de a-l achiziţiona pe Mutu în perioada de transferuri din ianuarie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com