Incurajari de la familie si prieteni pentru Mutu.

Săptămâna care începe astăzi ar putea fi decisivă pentru Adrian Mutu. La mijlocul ei, avocaţii împreună cu un farmacolog şi un chimist vor susţine cauza fotbalistului în faţa procurorilor CONI. „Briliantul” a venit ieri în secret în România, unde familia şi prietenii l-au îmbărbătat.

Adrian Mutu a ajuns la Bucureşti imediat după prânz şi s-a întâlnit cu Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghekampf la un cunoscut restaurant din zona Pieţei Galaţi, local unde trag foarte mulţi oameni din fotbal. Adi Mutu şi prietenii săi au discutat preţ de mai bine de o oră. Îmbrăcat casual, Mutu a afişat o mină gânditoare.

A schiţat un zâmbet doar în momentul în care şi-a dat seama că este fotografiat de paparazzii “ring”, pe care i-a şi salutat înainte de a urca în maşină. Adrian Mutu a dorit foarte mult să-şi vadă familia şi prietenii înaintea acestei săptămâni importante, în care avocaţii săi vor veni cu noi probe în apărarea sa.




free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com