Mutu l-a transferat pe nepotul Consuelei la FC Snagov

In asteptarea verdictului in cazul scandalului de dopaj, Adrian Mutu are destul timp liber. Intors de cateva zile din Republica Dominicana, unde si-a permis o minivacanta, "Briliantul" a dat o fuga si in Romania. Fotbalistul a motivat ca a venit doar ca sa-si vada rudele si prietenii. CANCAN a aflat, insa, ca Mutu a ajuns la Bucuresti pentru a rezolva o problema "de afaceri". El a aranjat transferul unuia dintre nepotii sotiei sale, Consuelo, la echipa condusa de Ana Maria Prodan, FC Snagov.
In varsta de 19 ani, Michail, un fotbalist din Republica Dominicana, a mai fost legitimat la o echipa din Statele Unite ale Americii. Interesant este faptul ca el joaca pe acelasi post cu Adrian si se anunta un tanar promitator. Transferul sau la echipa de liga secunda a fost inlesnit de relatia foarte apropiata pe care "Briliantul" o are cu presedintele clubului, Ana Maria Prodan, si cu sotul ei, Laurentiu Reghecampf. El chiar le-a botezat acestora ultimul copil, un baietel pe nume Laurentiu Jr. Michail se afla in Romania de mai multe zile, perioada in care a fost testat de oficialii Snagovului, care in final si-au dat acordul in privinta transferului.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com