Ce te-ai mai distrat, Adi!

Adrian Mutu s-a relaxat, înainte de audierea în faţa procurorului antidoping al Comitetului Olimpic Naţional Italian, în concediu în Republica Dominicană, acasă la socrii săi. La câteva zile după ce a revenit în Italia, fotografiile din exotica vacanţă au fost postate pe un site de socializare.

După începerea scandalului “Sibutramina”, Adi Mutu a dat o fugă, luna trecută, la Santo Domingo, în Republica Dominicană, acolo unde locuiesc socrii săi. În aşteptarea verdictului, Mutu s-a relaxat la piscină, a făcut plajă şi a încercat pentru o perioadă să dea uitării faptul că verdictul în acest caz ar putea să însemne chiar sfârşitul carierei sale, el putând obţine o suspendare de 4 ani.

Fotografiile din exotica vacanţă petrecută de Mutu la socrii săi au fost postate pe contul de Facebook al fotbalistului, la câteva zile după ce el a revenit în Italia, pregătit pentru audierea ce avea să aibă loc la începutul acestei luni. Relaxat şi bronzat, aşa s-a prezentat Adrian Mutu, pe 3 martie, în faţa procurorului antidoping al Comitetului Olimpic Naţional Italian (CONI). Este posibil ca Adrian Mutu să fie audiat din nou de CONI în jurul datei de 20 martie.



VEZI MAI JOS SI ALTE FOTOGRAFII DIN VACANTA LUI MUTU SI CONSUELO IN REPUBLICA DOMINICANA!








Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com