Joi, testul pilulei pentru Mutu!

Doi specialişti vor încerca să-i convingă joi pe judecătorii din "cazul Mutu" că românul a fost victima mafiei medicamentelor, el neştiind că pastilele pe care le lua conţineau sibutramină.

"Cazul Mutu" continuă să preocupe mult presa italiană, în special pe cea din regiunea Toscana, acolo unde se află Florenţa. Suporterii rămân în aşteptarea verdictului CONI, dar majoritatea sunt foarte supăraţi pe greşeala comisă de "Il Fenomeno" şi cer ca românul să-şi facă bagajele la vară. Desigur, sunt şi tifosi care se află de partea lui Adrian, dar numărul lor este mai mic decât al contestatarilor. Însă, cu siguranţă, e ultimul lucru care-l interesează acum pe Mutu, reacţia fanilor neputând influenţa în niciun fel sentinţa Comitetului Olimpic Italian.

Peste o săptămână se va decide dacă e sau nu recidivist

Avocaţii lui Mutu au apelat la serviciile a doi reputaţi specialişti în farmacologie - profesorul Mugelli - şi, respectiv, chimie - doctorul Pieraccini. Aceştia au misiunea ca prin depoziţiile lor să încerce să îi convingă pe magistraţi de faptul că românul nu a avut nici cea mai mică intenţie de dopaj şi că la fel de bine cum a nimerit lotul de pastile falsificate din China putea avea şansa de a da peste o cutie cu capsule care nu conţin sibutramină. Cu alte cuvinte, a fost şi greşeală de necomunicare, dar şi neşansă, pentru că nu există absolut niciun element distinctiv care să diferenţieze cele două loturi, bun şi fals. Pentru aceasta au fost aduse drept probe mai multe cutii din România, atât fără substanţa incriminată, cât şi cele conţinând sibutramină.

Acest prim meci important cu magistratura CONI va avea loc joi, pentru ca la începutul săptămânii viitoare să se dea o nouă decizie, foarte importantă până la stabilirea pedepsei finale, respectiv dacă în judecarea cazului se va lua în consideraţie poziţia de recidivist sau episodul Chelsea va fi "uitat".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com