Suporterii Fiorentinei vor ca Mutu să plece la vară!

Tifosii viola s-au săturat de atacantul roman, pe care l-ar dori alungat la finele sezonului, indiferent de decizia Tribunalului Antidoping. Site-ul firenzeviola.it a lansat azi un sondaj în rîndul fanilor, care sînt întrebaţi cine ar trebui să plece din echipa lui Cesare Prandelli, avînd de ales între 5 nume: Vargas, Frey, Mutu, Montolivo şi Gilardino.

Cele mai multe voturi le-a adunat Mutu, care conduce detaşat în opţiunile suporterilor toscani, cu 77,68%, fiind urmat de Frey cu 10,71%, Vargas cu 8,93% şi Montolivo cu 2,68%, în timp ce Gilardino n-a primit nici un vot. Atlfel, procesul în "cazul sibutramina" a intrat în a doua fază, după ce avocaţii au depus ieri raportul şi probele ştiinţifice întocmite de doi specialişti în farmacologie şi chimie alimentară. Decizia finală în privinţa eventualei suspendări a lui Mutu va fi luată în săptămîna de după Paşte.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com