Mutu este tentat de filantropie

El a vizitat ieri apartamentul fundaţiei "Tommasino Bacciotti", achiziţionat pentru a fi dat spre folosinţă familiilor copiilor bolnavi, care vin de departe pentru a-i trata la Spitalul Meyer.

Acesta va fi primul centru de primire Tommasino, iar lucrările avansează în ritm rapid. Se doreşte ca centrul să poată fi dat în folosinţă la începutul lunii mai.


Mai mult decât atât, având în vedere numeroasele cereri primite de la începutul anului, în colaborare cu Spitalul Meyer, fundaţia a achiziţionat alte cinci apartamentec care urmează a fi renovate şi puse la dispoziţia personelor aflate în această situaţie.

"Ceea ce vrem să facem prin activităţile fundaţiei este să dăm o speranţă în plus tuturor copiilor, acea speranţă pe care Tomnasino a pierdut-o la un moment dat", a declarat un membru al fundaţiei, potrivit "Reporter.it"

Mutu se alătură unei cauze nobile

Fundaţia a donat Spitalului Myer mai multe sute de mii de euro şi o ambulanţă pentru copii, decorată corespunzător pentru a-i încânta pe aceştia şi cu toate dotările necesare salvării unei vieţi. Micii pacienţi mai au la dispoziţie un televizor în interiorul ambulanţei. Cei care asigură primul ajutor au şi pregătire psihologică.

Familia Tommasino a instituit această fundaţie pentru a veni în ajutorul copiilor care suferă de tumoare cerebrală. De asemenea, derulează importante proiecte legate de sectorul oncologiei pediatrice.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com