Mutu a zburat gratis la Florenţa

Scurta vacanţă a lui Adrian Mutu în România s-a încheiat marţi.

Atacantul Fiorentinei a plecat dimineaţă spre Italia de pe aeroportul "Băneasa" cu un avion privat de patru locuri, pus la dispoziţie de compania Blue Air.

Fotbalistul urmează să promoveze cursa de linie Bucureşti - Florenţa, care va fi lansată pe 28 martie, iar în schimb el şi familia lui vor zbura gratis către orice destinaţie din Europa.


Mutu a ajuns la aeroportul Băneasa în jurul orei 7.20, însoţit de unul dintre amicii lui din copilărie.

A intrat cu maşina pe poarta VIP a aerogării, a stat cel mult zece minute în salonul de aşteptare, apoi a urcat în avionul pus la dispoziţie de Blue Air.

Cât timp fotbalistul a stat în aeroport, forţele de ordine au impus o grămadă de restricţii pentru ceilalţi pasageri.

El venise în România în cursul zilei de duminică. În scurta vacanţă provocată de declanşarea scandalului "Sibutramina", fotbalistul şi-a vizitat familia şi s-a întâlnit la restaurantul Aquarium din Capitală cu Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

El ar mai fi vrut să stea câteva zile în România, mai ales că fusese invitat la meciul Dinamo - Steaua, însă mâine trebuie să se prezinte din nou alături de avocaţii lui în faţa celor care-l anchetează în scandalul de dopaj.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com