Mutu, cu prietenii la cârciumă

Profitând de faptul că e suspendat din cauza dopajului cu sibutramină, Adrian Mutu (31 de ani) şi-a făcut timp să dea o fugă la Bucureşti. Aseară, atacantul Fiorentinei a cinat în Capitală alături de sora lui, Laura Codrun, şi de soţii Laurenţiu şi Ana Maria Reghecampf.

Pentru că tot nu poate juca pentru Fiorentina din cauza dopajului cu sibutramină, Adrian Mutu a decis să lupte împotriva plictiselii cu o excursie de două zile în România. “Briliantul” a sosit în ţară sâmbătă, şi-a vizitat părinţii la Piteşti, apoi s-a îndreptat spre Bucureşti. Ieri-seară, la Restaurantul Medusa din Capitală, fotbalistul de 31 de ani a cinat alături de sora sa, Laura, de Ana Maria Prodan, preşedintele clubului de ligă secundă FC Snagov, de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, şi de impresarul Dumitru Tudor.
Timp de patru ore, Mutu şi invitaţii săi s-au delectat cu platouri de peşte, cu icre şi cu tiramisu cu fructe de pădure. În schimb, la capitolul băutură, “Briliantul” a fost mult mai rezervat şi a evitat alcoolul, alegând să consume doar sucuri naturale, apă plată şi apă minerală. În jurul orei 22.30, atacantul Fiorentinei a părăsit localul, s-a urcat în maşina soţilor Reghecampf şi a plecat spre aeroport, de unde a decolat spre Florenţa.

Şi-a văzut casa
Adi a profitat de scurta vizită în ţară pentru a-şi vizita şi apartamentul achiziţionat în Bucureşti în urmă cu patru ani. “Era cumpărat de mai mult timp. Doar că acum l-au terminat de renovat. După ce l-a văzut, era foarte mulţumit de cum a ieşit totul”, ne-a dezvăluit Laura, sora “Briliantului”.
A donat câteva mii de euro
În discuţiile purtate de Adrian Mutu cu invitaţii săi s-a vorbit şi despre posibilitatea unei donaţii către fundaţia “Avem grijă de inima ta”, care luptă împotriva bolilor de inimă. “Briliantul” a fost convins de sora sa, Laura, acţionar la firma Really Good Ideas Production, care reprezintă fundaţia amintită, să doneze câteva mii de euro în folosul persoanelor care suferă de afecţiuni.

1 comentarii:

Eemas 16 martie 2010 la 15:14  

felicitari pt blog. am o intebare cum faceti poze la dimensiunile pe care le doriti?

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com