Rodica Mutu ştie ce cadou îşi doreşte de la fiul ei: "Să se facă bine repede!"


Rodica Mutu

Ca în fiecare an, mama lui Adrian Mutu (31 de ani) îşi va petrece ziua de naştere alături de copii şi de nepoţi. Astfel, mâine, la împlinirea vârstei de 59 de ani, Rodica Mutu va merge în Italia, pentru a fi alături de fiul ei.

“Această zi n-ar avea atâta semnificaţie dacă nu aş avea familia aproape. De aceea, când Adrian nu poate veni în ţară, merg eu la el de ziua mea”, ne-a dezvăluit Rodica Mutu. Deşi este supărat din cauza accidentării suferite la muşchiul aductor stâng, sâmbătă, în meciul cu Cesena (1-0), Adrian Mutu doreşte să-i ofere mamei sale o zi de neuitat mâine, când Rodica împlineşte 59 de ani.

Accidentarea suferită de Adi Mutu (dreapta) la meciul cu Cesena este mai uşoară decât se credea iniţial. Atacantul va putea reveni pe gazon în maximum două săptămâni

“Nu vom face o petrecere mare, va fi doar o masă restrânsă la restaurantul Nove, din Florenţa. Vom fi doar noi, familia, aşa cum îmi place mie să-mi petrec această zi. Cât despre cadou, cel mai mult îmi doresc ca Adi să se facă bine cât mai repede şi să joace din nou”, ne-a declarat mama atacantului.

Consuelo, maestru de ceremonii

Soţia fotbalistului, Consuelo (32 de ani), aşteaptă şi ea cu nerăbdare ziua de mâine, ea fiind cea care se ocupă de organizarea micii petreceri. “Mama este ceea ce avem mai sfânt pe lume. Soacra meaConsuelo Mutu este precum mama mea şi îmi face plăcere să o am în preajmă cât mai mult timp. Abia aştept ziua de mâine, i-am pregătit o surpriză“, ne-a spus soţia fotbalistului.

Soţia, alături de «Briliant»

Adrian Mutu a reuşit să treacă cu bine peste perioada de suspendare de 9 luni şi pentru că frumoasa soţie i-a fost mereu alături şi l-a încurajat. “A fost o perioadă grea, normal. Pentru ce jucător ar fi o bucurie să stea departe de teren atâtea luni? Nimănui nu i se întinde covorul roşu în viaţă, toţi avem perioade bune şi mai puţin bune. Important este să ştii să le depăşeşti. Acum putem vorbi despre un nou început”, ne-a mărturisit Consuelo.

A câştigat 250.000 de euro pe meci!

Ziarul Corriere Fiorentino a scris, ieri, despre “paradoxul Mutu”. În ciuda tuturor problemelor avute în cursul lui 2010, atacantul român stă foarte bine în privinţa raportului meciuri jucate - bani încasaţi. Având un salariu de 2 milioane de euro pe sezon şi bifând doar 8 meciuri oficiale pentru Fiorentina în acest an, se poate spune că Mutu a încasat 250.000 de euro pentru fiecare partidă în care a evoluat!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com