Mutu a revenit în faţa fanilor! A rămas dator

Adrian Mutu a revenit, ieri, în faţa propriilor suporteri, pentru prima dată după suspendarea din cazul "Sibutramina": 1-0 cu Chievo, în etapa a 10-a din Serie A. La fel ca la Catania, a fost omul primei reprize, apoi a căzut fizic şi a dispărut din joc până la final, când a participat la faza golului reuşit de Cerci.

De mai bine de nouă luni şi jumătate nu l-au mai văzut fanii Fiorentinei pe Mutu la joc. Pe 20 ianuarie, chiar pe "Artemio Franchi", Mutu reuşea o "dublă" în faţa lui Lazio (3-2) şi o ducea pe Fiorentina în semifinalele Cupei. Peste câteva zile a început coşmarul "Sibutramina", care l-a ţinut în afara gazonului până săptămâna trecută.


A contribuit la faza golului

La Catania (0-0), Mutu a impresionat la primul meci după suspendare, dar a terminat repede benzina. Ieri a revenit şi în faţa propriilor suporteri. La fel ca şi în meciul din Sicilia, românul a fost omul primei reprize şi cu Chievo. Din gheata sa au plecat cele mai periculoase acţiuni, din faze fixe.

Mai întâi a centrat în careu (5), dar reluarea lui Kroldrup, din 4 metri, a fost scoasă senzaţional de Sorrentino, apoi a executat parşiv încă o fază fixă (33), scoasă tot de el, însă goalkeeperul oaspeţilor a respins in extremis. În partea a doua, Mutu a ieşit mai rar la rampă. A încercat o execuţie de efect (60), apoi a dispărut din joc. Asta până la final, când a centrat perfect pentru Gilardino, care a fost blocat de portarul lui Chievo, însă mingea a ricoşat la Cerci pentru 1-0.


Cifrele lui Mutu

Goluri 0
Şuturi la poartă 7
Şuturi pe poartă 1
Pase 39
Pase reuşite 74.36%
Driblinguri/Reuşite 9/5
Faulturi comise 5
Faulturi suferite 3

Mutu le datorează goluri fanilor Fiorentinei
Sinişa Mihajlovic, antrenor Fiorentina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com