Mutu se întoarce la naţională!

Răzvan Lucescu a rupt tăcerea în cazul "Mutu"! Într-un interviu acordat Sport.ro, antrenorul echipei naţionale explică motivele neconvocării jucătorului de la Fiorentina pentru amicalul cu Italia şi admite că, după ce va avea mai multe meciuri în picioare, atacantul va fi chemat la naţională.

Come-back-ul mult aşteptat al lui Adrian Mutu e la un pas de realizare! Acest lucru e confirmat chiar de selecţionerul Lucescu, cel care a explicat, în premieră, modul în care se va produce reintegrarea jucătorului de 31 de ani în circuitul tricolorilor. "Este pentru prima dată când accept să vorbesc despre acest subiect... Adi Mutu revine în fotbal după nouă luni de suspendare, a traversat o perioadă dificilă. E greu pentru un fotbalist să revină rapid la o formă bună. A început să joace, şi acesta este un lucru bun, că e pe teren la Fiorentina şi că echipa se bazează pe revenirea lui", a spus tehnicianul, lămurind ulterior motivul care l-a determinat să nu îl includă pe "Briliant" în lotul pentru partida de la Klagenfurt, cu Italia.

Lucescu jr e de părere că fotbalistul trebuie lăsat să joace şi să se pregătească cât mai mult alături de colegii de la Fiorentina: "Am decis că este mai bine din toate punctele de vedere ca el să nu fie prezent la acest meci, pentru că trebuie să-l lăsăm la echipa de club. Să se pregătească, să joace şi să arate pe teren că are entuziasm şi o dorinţă foarte mare de revanşă faţă de tot ceea ce s-a întâmplat".

"Cu siguranţă, Adi e în vederile mele"
Chiar dacă nu a precizat momentul în care îl va readuce pe Adrian Mutu la lot, Răzvan Lucescu a recunoscut faptul că e doar o chestiune de timp până când "Briliantul" se va antrena cot la cot cu Marica sau Chivu. "Adrian este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului românesc şi, cu siguranţă, este în vederile noastre". Cel mai probabil, vârful Fiorentinei va fi chemat de Răzvan Lucescu în turneul din Cipru, pe care naţionala îl are programat în luna februarie. Atunci, tricolorii vor disputa două partide de verificare, în vederea meciului din Bosnia.

13 luni au trecut de la ultima prezenţă a lui Mutu în tricoul naţionalei. Atacantul nu a mai fost convocat de la înfrângerea cu Serbia (5-0)

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com