Mutu, prima înfrângere de la revenire! Românul a avut o evoluţie modestă!

Mutu (foto, în galben) s-a aflat aseară, pe "Olimpico", la al treilea meci ca integralist de la revenirea după suspendare, însă a fost mai şters decât cu Catania şi Chievo. A scos totuşi în final lovitura liberă din care D'Agostino a marcat al doilea gol al Fiorentinei, în eşecul cu Roma (2-3), din etapa a 11-a.


N-a mai avut elanul din primele două meciuri, dar a fost, şi la Roma, la originea celor mai mari ocazii ale Fiorentinei. Destul de şters în prima parte a meciului, Mutu s-a revanşat pe final, când a trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului. A irosit cea mai mare şansă de a marca a Fiorentinei când a reluat pe lângă poartă, cu capul, din 8 metri (38), la devierea senzaţională cu călcâiul a lui Donadel, apoi a executat periculos un corner (39), dar Julio Sergio a scos de sub bară. În repriza a doua a dispărut din joc, dar pe final a obţinut lovitura liberă din care a marcat D'Agostino (90).

Meciul a fost dominat de Roma de la un capăt la altul, în ciuda scorului strâns. Simplicio (45) şi Boriello (51) au făcut 2-0, Gilardino a părut că readuce Fiorentina în joc (69), dar gafa imensă a lui Boruc, care a dus la reuşita lui Perotta (77), a ucis din nou meciul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com