"Nu sunt împotriva revenirii lui Mutu!" VEZI ce condiţii îi pune Lucescu jr. "Briliantului"!

Răzvan Lucescu a declarat că îl va convoca pe Adrian Mutu la echipa naţională atunci când va juca suficient de bine la echipa de club. De asemenea, selecţionerul a declarat că nu este împotriva revenirii lui la echipă şi că nu el trebuie învinuit pentru această situaţie.



"Am considerat dintotdeauna că a fost o mare greşeală să se discute de Mutu cât timp a fost suspendat. S-au creat aşteptări prea mari. Am mai zis că am fost supărat pe o anumită poveste şi nu vreau să reiau".

"Se ştie că este un jucător talentat, poate printre cei mai talentaţi din România, dar trebuie să şi demonstreze că merită să joace la naţională. Rămâne ca el să demonstreze pe teren că vrea să mai joace la un nivel înalt, prin devotament şi atitudine.", a declarat Răzvan Lucescu, în direct la Digi Sport.

"Nu sunt împotriva revenirii lui Adrian Mutu la echipa naţională. Nu sunt eu împotriva tuturor", a mai adăugat selecţionerul.

"Important este să aibă ritm, pentru că din păcate s-a accidentat după patru meciuri. Până la sfârşitul lui martie sunt aproape patru luni de zile, se pot schimba multe", a declarat şi Ionuţ Lupescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com