Mutu plăteşte! » "Briliantul" ia o pauză de o lună

Folosit la foc automat după suspendarea de 9 luni, atacantul Fiorentinei a suferit ieri o întindere la aductori şi a trebuit înlocuit contra Cesenei (1-0)

Mutu a cedat ritmului infernal în care a fost obligat de Mihajlovici să joace. După trei meciuri consecutive ca integralist la Fiorentina, atacantul român n-a rezistat aseară decît 41 de minute. Nu a mai apucat pauza meciului cu Cesena (1-0), ieşind accidentat. Neconvocat pentru amicalul de miercuri cu Italia, Mutu i-a dat dreptate selecţionerului Răzvan Lucescu, care declarase că "nu era în regulă să-l fi chemat imediat după suspendarea de nouă luni".



Disperat să marcheze, Adrian a suferit o întindere la aductorii piciorului stîng. N-a mai forţat, s-a dus negru de supărare pe margine şi s-a îmbrăcat în fîşul violet, cedîndu-i locul lui Ljajici. Leziunea îl va ţine pe tuşă cel puţin o lună. Şi, cum Fiorentina şi-a amînat meciul de pe 18 decembrie cu Inter, care va participa la Mondialul cluburilor, Mutu a intrat deja în vacanţă. Nu mai poate spera să reintre decît în 2011!

Adrian nu jucase rău pînă la accidentare. A alergat mult şi a încercat poarta din toate poziţiile. Un şut din dreapta, deviat însă în corner. Încă unul din unghi, prins de portar. Şi o lovitură liberă din marginea carelui, scoasă tot de el şi executată cu schemă, direct în zid.

311 minute a rezistat Mutu în 4 partide jucate în 13 zile la Fiorentina pînă la leziunea suferită aseară

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com