Maidanezul «Mutu»

Adrian Mutu (31 de ani), fotbalistul Fiorentinei, a ajuns sursă de inspiraţie pentru îngrijitorii câinilor fără stăpân din Italia.

Din cauza agresivităţii ieşite din comun, un câine fără stăpân din Italia a fost botezat cu numele atacantului român.



Într-un articol din Corriere Fiorentino, referitor la deschiderea unui adăpost pentru maidanezi în Ugnano, lângă Florenţa, se precizează că unul din patrupedele care vor fi găzduite acolo se numeşte “Mutu”! “Îi cheamă Capotreno, Caruso sau Pepe, Avatar şi Mutu, ca să rămânem în actualitate. Sunt doar câţiva din cei 70 de câini abandonaţi, aflaţi în căutarea unei familii”, scrie autorul textului, sugerând că patrupedul e la fel de agresiv precum “Briliantul” pe teren, dar şi în afara acestuia, aluzie la bătaia pe care românul i-a aplicat-o ospătarului din Kosovo.

“Vreau să mulţumesc tuturor fanilor pentru susţinere, au fost fantastici contra lui Chievo, sunt unici, minunaţi, le mulţumesc, iubesc clubul florentin”, a declarat Mutu, pentru Corriere dello Sport, după succesul cu 1-0 cu Chievo (1-0).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com