Mutu, indisponibil o lună după accidentarea din meciul cu Cesena!

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a suferit o leziune la muşchiul adductor lung, sâmbătă, la meciul cu Cesena, scor 1-0, şi ar putea fi indisponibil o lună, informează presa italiană.

Fiorentina a anunţat, sâmbătă seară, pe site-ul oficial, că în următoarele 24-36 de ore se va stabili gravitatea situaţiei lui Mutu şi că atacantul s-a accidentat la muşchiul adductor lung.



Potrivit violanews.com, Mutu ar putea lipsi de pe teren trei sau patru săptămâni. "Mai e o mică speranţă că indisponibilitatea va fi de 2-3 săptămâni, dar o previziune mai realistă ar fi de o lună, poate puţin mai puţin de atât" , adaugă sursa citată.

Fiorentina, cu Adrian Mutu titular, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Cesena, într-un meci contând pentru etapa a XII-a a campionatului Italiei. Mutu a fost înlocuit cu Ljajici în minutul 41, după ce a acuzat o accidentare în zona inghinală.

Sursa: Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com