Razvan Rat: "Nationala Romaniei are nevoie de Mutu"

Fundaşul formaţiei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a declarat, luni, că echipa naţională are nevoie de jucători valoroşi şi crede că prima reprezentativă ar arăta altfel cu Adrian Mutu în teren.



"Mutu e un jucător foarte bun de care echipa naţională are nevoie. Atunci când este în teren, echipa poate arăta altfel. Mutu e un subiect aparte pe care nu vreau să-l discut, pentru că sunt un coleg de-ai lui şi nu mi-aş dori să fiu în locul său. După o absenţă lungă îţi doreşti să joci, să arăţi că nu s-a întâmplat nimic. Te pregăteşti foarte bine, fizic, mental. Dar probabil că organismul lui s-a suprasolicitat şi i-a lipsit ritmul pe care-l avea în plin campionat. Echipa naţională are nevoie de jucători ca Mutu, Chivu sau Rădoi, jucători valoroşi, experimentaţi. Echipa naţională nu stă într-un nume sau altul", a spus Raţ la o conferinţă de presă dinaintea meciului amical cu Italia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com