«Mutule, vreau bani mai mulţi!»

Ospătarul albanez bătut de Mutu a refuzat prima ofertă financiară făcută de avocaţii românului pentru muşamalizarea cazului


Într-o perioadă în care se reface după o uşoară accidentare, Adi Mutu duce muncă de convingere cu Berat Racaj, „victima" sa de la finalul lunii trecute.

Nemulţumit de felul în care decurgeau negocierile privind cumpărarea tăcerii ospătarului albanez, Mutu a recurs inclusiv la schimbarea avocaţilor. Fără niciun folos, pentru că Berat Racaj se ţine tare: este dispus să continue procedura penală în cazul în care jucătorul Fiorentinei nu-l va „motiva" suficient.

Astfel, conform celor de la Gazzetta dello Sport, prima întâlnire dintre reprezentanţii celor două părţi a fost un eşec. „Vrem bani mai mulţi!", a fost mesajul transmis de avocaţii lui Berat.


Strâns cu uşa, Mutu trebuie să vină rapid cu o nouă ofertă financiară pentru a muşamaliza cazul şi pentru a nu se reîntâlni cu „victima" sa la tribunal.

Încrâncenarea albanezului de a primi bani mai mulţi vine în contextul în care „Briliantului" i-a fost redus la jumătate salariul din primele nouă luni ale anului, corespunzătoare cu perioada suspendării în cazul „Sibutramina".

Va evolua cu Juventus?

După accidentarea suferită în meciul cu Cesena, Mutu a revenit de ieri la antrenamentele echipei „viola". Chiar dacă întoarcerea sa în teren era programată abia la 6 decembrie, el speră într-o recuperare miraculoasă până sâmbătă, pentru meciul din deplasare cu Juventus Torino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com