Razvan va merge la Florenta pentru a discuta cu Mutu o posibila intoarcere la nationala!

Adrian Mutu va juca pentru prima oara dupa 9 luni in fata fanilor Fiorentinei in meciul cu Chievo din campionat, insa ziarele din Italia scriu ca Mutu este extrem de dezamagit de cand a auzit ca nu va fi chemat la nationala pentru amicalul cu Italia.

  Razvan va merge la Florenta pentru a discuta cu Mutu o posibila intoarcere la nationala! Adrian Mutu mai are insa o sansa, scrie Il Giornale della Toscana. Razvan Lucescu va merge la Florenta pentru a discuta personal cu Mutu, dar mai ales pentru a-si rezolva in sfarsit divergentele. Lucescu vrea sa discute cu Mutu o posibila intoarcere la echipa nationala, dar si conditiile in care aceasta va avea loc.

Pana atunci, Mutu va fi titular pentru Fiorentina in partida cu Chievo: Boruc; Comotto, Kroldrup, Gamperini, Pasqual (Gulan); Montolivo, Donadel;Santana, Mutu (Ljajic), Vargas (Marchionni); Gilardino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com