Mutule, o ai grea cu ăştia!

Familia albanezului kosovar, cel care a mâncat bătaie de la Adrian Mutu, a ieşit zilele trecute la o petrecere câmpenească. Din motive care ne scapă, nevestele şi prietenele acestora au fost raşchetate din cadru, în imagine apărând doar membrii de sex masculin ai clanului Racaj.



Victima lui Adrian Mutu, Berat Racaj, a trecut pe modul „mute” până la începerea urmăririi penale. Chelnerul kosovar s-a retras în sânul familiei, pesemne pentru a se feri de ochii presei. Şi, probabil, pentru a trimite un mesaj către cei care n-au înţeles până acum cum stau lucrurile, Berat a postat o fotografie impresionantă, cu toţi membrii de gen masculin ai numeroasei sale familii. Au vreo 300 de ani de detenţie la un loc şi, probabil, vreo cinci-şase omucideri. Pe sistemul Gigi Becali, adică „dacă se întâmplă ceva cu mine, o să te urmărească nepoţii mei, că eu am familie numeroasă”, vă prezentăm o parte din familia kosovarului: Racaj Valon, Racaj Ardian, Selami Mrasori, Raci Chkembim, Salih Kalludra, Fatosi Tosi, Aggoni Zeneli, Shkelzen Raci, Racaj Arti, Racaj Kreshnik, Racaj Egzon, Racaj Arben, Racaj Bujar, Sami Mrasori şi Adri Raci.

Prima înfrângere de revenire

Altfel, Adrian Mutu a jucat titular, miercuri seara, în partida AS Roma – AC Fiorentina (scor 3-2), însă “Briliantul” n-a fost deloc în apele lui. Jocul a contat pentru etapa a 11-a din Serie A. “Trebuie să înţelegeţi că Adrian nu a mai jucat de zece luni. A fost a treia sa partidă consecutivă şi, cu siguranţă, s-a simţit o scădere de energie. Dar trebuie să îl facem să joace cât mai mult posibil pentru ca el să ajungă la forma maximă”, a spus antrenorul Sinişa Mihajlovic. Pe “Olimpico”, AS Roma – cu Lobonţ rezervă – s-a impus prin golurile marcate de Simplicio (‘45), Borriello (‘51) şi Pertotta (‘77), oaspeţii punctând prin Gilardino (‘69) şi D’Agostino (‘89).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com