Apreciat la Fiorentina! "Mutu este un fenomen"

Patronul echipei AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu formaţia Chievo Verona, scor 1-0, că i-a plăcut faptul că atacantul român Adrian Mutu a fost primit cu căldură de publicul din Florenţa, informează site-ul violanews.com.

"Mi-a plăcut că Mutu a fost primit cu căldură de public. Mi-a mai plăcut cum a jucat Adrian, el este un «fenomen» în teren. În rest, de astăzi trebuie să fie atent cu ieşirile nocturne. Am vorbit cu soţia sa în tribună şi mi-a spus că va încerca să-l ţină calm pe Mutu" , a afirmat Della Valle.

Atacantul Adrian Mutu a fost integralist în meciul pe care formaţia Fiorentina l-a câştigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa echipei Chievo Verona, în etapa a X-a a campionatului Italiei. Mutu a fost aplaudat de întreg stadionul la primul său meci la Florenţa, după ce a ispăşit suspendarea de nouă luni pentru dopaj.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com