Onoarea lui Adi Mutu costă 10.000 de euro

Racaj Berat, chelnerul bătut de român, solicită o sumă decentă pentru a se opera la nas. "Briliantul" îl ignoră

Întoarcerea pe gazon nu i-a priit deloc fotbalistului român Adrian Mutu. Accidentat în cel de-al treilea meci susţinut de la revenirea după suspendarea dictată pentru dopaj cu sibutramină, jucătorul de la Fiorentina este presat şi de probleme extrasportive.

Cele mai mari bătăi de cap i le dă procesul pe care i l-a intentat ospătarul albanez Racaj Berat, pe care românul l-a bătut cu bestialitate acum câteva săptămâni.


Albanezului trebuie să i se reconstruiască nasul

Adrian Mutu nici măcar nu i-a cerut scuze victimei sale şi, mai important, nu are nicio intenţie să-i ofere despăgubiri financiare, deşi l-a stâlcit în bătaie (i-a strivit nasul, lovindu-l cu pumnii şi cu picioare), iar albanezul are nevoie de o intervenţie chirurgicală care să-i redea înfăţişarea avută înaintea întâlnirii cu vedeta.

Între avocaţii celor două părţi au avut loc mai multe discuţii, dar nu s-a ajuns la niciun acord. Italianul Luca Spaziani, reprezentantul lui Racaj Berat, este dezamăgit de atitudinea pe care Adrian Mutu şi apărătorii săi o adoptă la negocieri.

Presiuni în van


"Am vorbit la telefon cu avocatul lui Mutu, apoi ne-am întâlnit. N-am sesizat disponibilitate din partea lui Mutu de a încheia acest caz. I-a rupt nasul clientului meu, care are nevoie de operaţie. O astfel de in tervenţie chirurgicală costă 10.000 de euro. Clientul meu nu are această sumă. Trebuie să i se reconstruiască din nou nasul", nea declarat ieri Spaziani, care a indicat astfel şi suma litigiului.

Nici presiunile publice exercitate de apărătorul albanezului nu au dat roade. Spaziani a ameninţat cu dezvăluiri incenditare despre caz, dacă Mutu nu îşi achită datoria. Atitudinea războinică a celui care-l reprezintă pe Berat nu l-a impresionat câtuşi de puţin pe Mutu şi nici pe avocatul acestuia.

"I-am propus ceva, aşteptăm răspunsul"


"Noi i-am făcut o propunere. Nu ne-am înţeles, iar acum aşteptăm contraoferta. Se pare că nu va veni această contraofertă. Nu sunt semne că vor să plătească. Iar despre scuzele pe care le tot aşteptăm de la Mutu... E o chestiune umană, de respect. El nu are sensibiltiatea de a face astfel de gesturi. Nu are bunăvoinţă", ne-a mai spus Spaziani.

Avocatul lui Berat a solicitat o întâlnire între clientul său şi Mutu la televizor, pentru ca albanezul şi românul să se impace public. Piteşteanul este cel care refuză în continuare orice dialog cu victima sa. Mai mult, nu are de gând să-i acorde scuze formale, deşi agresiunea pe care a comis-o este fără dubii.

A avut bani pentru un Rover personalizat


Mutu refuză să-i dea bani lui Berat, dar nu este deloc zgârcit când este vorba să-şi facă singur cadouri. Într-o perioadă în care şi Chelsea Londra îl târăşte prin tribunale, silindu-l să-i achite o sumă astronomică (17,1 milioane de euro), iar Fiorentina i-a înjumătăţit salariul în perioada în care a fost suspendat pentru dopaj, românul cheltuieşte la fel de mult ca în vremurile sale bune.

Recent, Adi Mutu şi-a cumpărat, de la un dealer auto din Florenţa, un Range Rover. Preţul de catalog al unui astfel de automobil este de 80.000 de euro. Valoarea maşinii a crescut după ce Mutu a decis s-o personalizeze în stilul fiţos pe care-l adoptă de când juca la Dinamo (şi-a trecut numărul de pe tricou - 10 - pe capacul jenţilor)!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com