Libertatea: Luca Spaziani, avocatul kosovarului bătut de Mutu, spune că există o singură cale de împăcare: «Să-şi ceară scuze!»

Luca Spaziani

Luca Spaziani, avocatul chelnerului kosovar Racaj Berat (28 de ani), bătut de Adrian Mutu la sfarşitul lunii trecute, in barul "Full Up" din Florenţa, susţine că jucătorul roman nu i-a cerut incă scuze clientului său pentru corecţia fizică pe care i-a aplicat-o.

Libertatea: Domnule Spaziani, Mutu şi-a cerut scuze?
Luca Spaziani: Nu, nici fotbalistul Adrian Mutu şi nici un oficial al Fiorentinei nu şi-au cerut scuze pentru ceea ce i-a făcut lui Racaj, clientul meu.

Revenit în tricoul Fiorentinei după 9 luni de suspendare, Adrian Mutu are probleme pentru că l-a lovit pe ospătarul kosovar

Nu m-am întâlnit până acum faţă în faţă cu Mutu, am discutat doar cu avocatul lui, o singură dată, la termenul de săptămâna trecută al procesului.

 Care este situaţia clientului dumneavoastră în acest moment?

Este în Italia, dar nu se poate duce la serviciu pentru că se află în convalescenţă. Din cauza leziunilor suferite, are nevoie sigur de peste 20 de zile de recuperare. Chiar dacă rănile fizice vor fi reparate, el a suferit un şoc şi ar putea avea nevoie de consiliere psihologică. Viaţa lui Berat nu va mai fi la fel, deoarece are nevoie de operaţie, pentru a i se îndrepta răul făcut prin acele lovituri.

Spune că nu i-a cerut bani fotbalistului

Presa română şi cea italiană au scris că Berat are nişte rude periculoase, care ar vrea să se răzbune...

Racaj nu e cetăţean italian, e kosovar, şi toţi, când aud de unde e, cred că acolo oamenii se împuşcă pe străzi. Poate are câţiva prieteni mai neortodocşi, dar toţi avem. El e un băiat bun, care-şi vedea de treabă. Lucra legal în Italia şi nu a mai avut probleme până la acest incident. S-a înţeles bine cu italienii şi ei cu el.

Mulţi au speculat că el l-ar fi provocat pe Mutu pentru a-l stoarce de bani.

Până în acest moment, nu s-a pus problema de a solicita bani, în afară de achitarea sumei necesare spitalizării, cum e normal. Noi credem că soluţia ar fi ca Mutu să-şi ceară scuze şi să-şi recunoască fapta. Ar fi un prim pas spre reconcilierea părţilor. Problema e deschisă şi rezolvarea va veni din partea justiţiei. Suntem conştienţi că va mai dura ceva timp până se va ajunge la o soluţie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com