"Adrian Mutu a forţat!" » S-a "rupt" după 4 meciuri în 13 zile

Antrenorul Mihajlovici regretă că nu l-a odihnit pe atacantul Fiorentinei, care a insistat să joace cu Cesena, a făcut întindere la aductori şi va sta măcar o lună.


Nici n-a reintrat bine după cele 9 luni de suspendare pentru doping şi Mutu trebuie să ia din nou o pauză. Nu l-a obligat însă Fiorentina să joace şi sîmbătă, cu Cesena, ci Adrian a insistat! Al patrulea meci consecutiv în numai 13 zile a fost un sacrificiu prea mare pentru atacantul român, care s-a rupt spre sfîrşitul primei reprize, suferind o "întindere la muşchiul aductor lung al piciorului stîng". Cel puţin o lună pe tuşă, verdictul urmînd a fi cunoscut azi.

Mutu s-a accidentat din obsesia de a marca. I-a promis lui Mihajlovici că îi va dedica prima reuşită şi a refuzat să se menajeze. "Înaintea meciului, l-am întrebat pe Adrian dacă vrea să se odihnească, dacă se simte bine după efortul depus în acest ritm infernal. Aveam de gînd să-l ţin rezervă şi să-l titularizez pe Ljajici. Dar el a preferat să joace!", a explicat ieri antrenorul Violei. Şi a jucat doar pînă în minutul 41, cînd a trebuit să-i cedeze locul sîrbului.


"După un sfert de oră, am înţeles că nu era la capacitate maximă. L-am simţit obosit şi voiam să-l scot pe Mutu înaintea pauzei. Din păcate, s-a accidentat. Sper să nu stea mult"
Sinişa Mihajlovici, antrenor Fiorentina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com