Când vine golul? ANALIZĂ Cum a jucat Mutu de la revenire! Merita luat la naţională?

Adrian Mutu a bifat duminică două săptămâni de la revenirea pe gazon, după cele nouă luni de pauză, din cauzasibutraminei. Timp în care a prins deja trei partide la Fiorentina!

Miercuri, pe 17 noiembrie, ar fi putut îmbrăca din nou tricoul naţionalei, la Klagenfurt, în amicalul cu Italia. Răzvan Lucescu însă a decis altceva, iar cifrele par a-i da dreptate selecţionerului. Deşi a fost cel mai periculos om al Fiorentinei şi a participat la două din cele trei goluri marcate de gruparea viola, Mutu mai are de tras din punct de vedere fizic.


Caută prea mult primul gol

S-a văzut, în primul rând, pofta de fotbal a "Briliantului". La "debut", la Catania, a avut trei şuturi la poartă în primele 10 minute! Cu Chievo a tras iarăşi din toate poziţiile şi a fost implicat în faza din care Cerci a marcat singurul gol al partidei. Cu Roma, a părut că intră mai mult în combinaţii cu coechipierii, după ce Mihajlovic l-a "urecheat" înainte de meci tocmai pentru că urmăreşte prea mult primul gol. Totuşi, în toate cele trei meciuri, atacantul român a fost păstrat pe teren, deşi era evident că nu poate duce mai mult de o oră.

Mihajlovic îl forţează

Explicaţia lui Mihajlovic? Valoarea "Briliantului" şi influenţa pe care o are asupra coechipierilor mai tineri. De altfel, sârbul a cerut răbdare cu Mutu. "Trebuie să înţelegeţi că nu a mai jucat de zece luni. Cu Roma a fost a treia sa partidă consecutivă şi cu siguranţă a avut o scădere de energie. Dar trebuie să îl facem să joace cât mai mult posibil pentru ca el să ajungă să fie în formă". Mâine, cu Cesena, Mutu e anunţat din nou titular.

Rezultate Fiorentina cu Mutu integralist

0-0 la Catania
1-0 cu Chievo
2-3 la Roma


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com