Adrian Mutu nu reuşeşte să scape de imaginea consumatorului de droguri | Dependent de «zăpadă?»


Mutu (în alb), aici în duel cu Cristian Raimondi (Livorno), e luat din nou la mişto de presa peninsularăAu trecut 6 ani de când Adrian Mutu (31 de ani), pe atunci sub contract cu Chelsea Londra, a fost depistat pozitiv la cocaină, suspendat 7 luni şi concediat de englezi. Cu toate acestea, “Briliantul” este ironizat şi astăzi pentru acel episod.

Greşelile comise de-a lungul carierei continuă să-l urmărească pe Adrian Mutu, devenit ţinta ironiilor jurnaliştilor din Italia. În urmă cu două săptămâni, atacantul român a fost luat peste picior de un caricaturist, inspirat de bătaia pe care fotbalistul i-o aplicase unui chelner din Florenţa. Tirul glumelor mai mult sau mai puţin sărate la adresa “Briliantului” a fost continuat ieri de cotidianul Corriere della Sera.

O glumă nesăratăCu doar două săptămâni în urmă, Mutu era ironizat şi de un site de caricaturi italian

“În ciuda crizei economice, Bologna rămâne o piaţă atractivă: ieri, după ce a văzut toată acea zăpadă, Mutu s-a oferit să joace pentru ei”, se putea citi într-un text satiric despre cea mai recentă etapă din campionatul Italiei, în care meciul Bologna - Chievo a fost amânat din cauza ninsorii.

Jurnaliştii de la fiorentina news.com bănuiesc că referirea la Mutu şi la “zăpadă”, termen argotic pentru cocaină, este o aluzie străvezie la perioada în care fotbalistul român obişnuia să consume droguri.

“Nu e dificil de imaginat că prin «zăpadă » se face referire la cocaină şi la problemele avute în trecut de atacantul Fiorentinei. Dacă chiar aşa stau lucrurile, este vorba de o lipsă de eleganţă”, a scris site-ul fio rentinanews.com.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com