Ce scumpete de fetiţă are Mutu!

Adrian Mutu (31 de ani) are o scumpete de fetiţă! Micuţa Maya Vega (2 ani) a fost protagonista unei şedinţe foto în SUA, la Coral Gables, Miami.



Ales drept imagine pentru câteva firme de îmbrăcăminte, Adrian Mutu a devenit în timp un răsfăţat al aparatului foto. Mai sexy sau mai cuminte, “Briliantul” şi-a făcut tot mai multe admiratoare de-a lungul anilor, pozând în ipostaze care mai de care mai adulate de fete. Acum, atacantul Fiorentinei a vrut să-şi pună în evidenţă familia, semn că e conştient de importanţa căminului.

Adrian Mutu şi Consuelo sunt obişnuiţi cu aparatul foto. Ei au făcut zeci de pictorialeA pozat la Miami, pentru o agenţie americană

Mutu a acceptat invitaţia unei agenţii foto americane din Miami de a face un pictorial inedit cu superba Maya Vega (2 ani), care i-a impresionat pe toţi cu drăgălăşenia ei.

Dacă despre părinţii ei se ştia că sunt obişnuiţi să pozeze, fiica lui Mutu a părut că e la fel de “experimentată” şi plină de exuberanţă. Cochetă, chiar şi la vârsta ei fragedă, Maya a fost foarte fericită să se îmbrace în fustiţe de balet, să încalţe cizmuliţe şi să se joace cu umbreluţe colorate.

Mezina a fost încântată de ţinuta în care a fost îmbrăcată şi, chiar dacă este mică, a înţeles foarte bine cum trebuie să se comporte în faţa aparatului foto.

S-a accidentat «Briliantul»

Adrian Mutu s-a accidentat ieri, la partida pe care formaţia sa, Fiorentina, a susţinut-o, pe teren propriu, cu Cesena, scor 1-0. În minutul 38, “Briliantul” a suferit o întindere la muşchii aductori şi, cu toate îngrijirile medicilor, n-a mai putut continua partida. Trei minute mai târziu, în locul fotbalistului român a fost introdus pe teren sârbul Ljajici. Adi ar putea sta pe tuşă o lună.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com