Mutu plânge pentru Fiorentina

Revenirea „Fenomenului" la Florenţa, în faţa propriilor suporteri, nu s-a soldat şi cu golul aşteptat de întreaga suflare „viola".


Ieri, Mutu s-a trezit mai devreme decât de obicei pentru ca microbiştii din Asia să se poată bucura şi ei de fotbalul din Serie A. Fiorentina şi Chievo au „luat prânzul" împreună, chiar pe teren, iar fanii din Florenţa au venit la meci cu gândul la o după-amiază perfectă de duminică: o victorie a favoriţilor, eventual cu un gol marcat de Mutu, revenit după nouă luni în iarba stadionului „Franchi".

Până la urmă, aşteptările suporterilor toscani s-au împlinit doar pe jumătate pentru că Fiorentina s-a impus cu 1-0, însă atacantul român nu s-a lipit de gol.

„Senzaţia a fost că întreaga echipă aştepta o minune de la Mutu, care n-a oferit decât o mică parte din clasa sa", a scris siteul fiorentina.it, acuzând imprecizia românului la finalizare la puţinele ocazii pe care le-a avut.

„La fel ca la Catania, a fost cel mai bun de pe teren", au completat cei de la firenzeviola.it, remarcând aportul lui Mutu inclusiv la golul victoriei marcat de Cerci cu 10 minute înainte de final, printr-o centrare la firul ierbii de pe flancul stâng.

„Mutu s-a sacrificat ca de obicei, iar cu el în teren şi ceilalţi jucători au dat un randament mai bun", a comentat tehnicianul Sinişa Mihajlovici. De altfel, antrenorul sârb şi atacantul român s-au îmbrăţişat îndelung la finalul partidei, moment în care pe faţa lui Mutu şi-au făcut loc şi câteva lacrimi.

Răzvan: «E bun, dar eu îl prefer pe Stancu»

Selecţionerul Răzvan Lucescu a lăsat ieri de înţeles că nu va conta pe Mutu la acţiunile naţionalei.

„E un fotbalist de valoare, însă el a greşit faţă de echipa naţională. Valoarea şi experienţa sunt de partea lui Mutu, dar entuziasmul şi tinereţea sunt de partea lui Stancu. Viitorul e al lui Bogdan Stancu. Dacă l-aş convoca pe Mutu, aş risca să-l blochez pe Stancu", a declarat Răzvan Lucescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com