"Mutu să-şi scrie cartea vieţii!"

A condus Grupul umoristic Divertis timp de 27 de ani, dar glumele au fost mereu altele, una mai originală decât cealaltă. O discuţie cu Toni Grecu te poate revigora. Omul vorbeşte despre orice, tot timpul cu zâmbetul pe buze. Il vede pe Adi Mutu un fel de Hagi al generatiei actuale si spune ca este nevoie de el la echipa nationala. Toate acestea într-un interviu pentru ProSport.



Despre echipa naţională ce părere aveţi? Avem nevoie de Adi Mutu?
Sincer, ca simplu suporter, eu îl vreau pe Mutu pe teren! Nu ştiu cum aş privi situaţia dacă aş fi pus în locul lui Răzvan Lucescu sau al unui antrenor care îl are pe Adrian în echipă. Dar e clar că echipa naţională are nevoie de un Gică Hagi, iar Mutu poate fi acest Hagi pentru noi!

Ce părere aveţi, în schimb, despre personajul Mutu?
El trebuie să scrie cartea vieţii lui! Serios! El trăieşte într-o telenovelă, una de bună calitate, cu evenimente incredibile, cu răsturnări de situaţie spectaculoase, cu reveniri. Are toate ingredientele. Totuşi, cred că lui Adrian Mutu i-au lipsit impresarii, oamenii care să îl sfătuiască şi care să-i spună cum poate să iasă din zona neagră.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com